وي از تهيه اطلس پديدههاي تک مکاني و تک زماني در تمام استانها اشاره کرد و افزود: ارائه تقويم آنها شامل صنايعدستي، ميراث فرهنگي و گردشگري است که توسط کميته گردشگري علمي کشور در حال تهيه است. وي افزود: مسيرهاي گردشگري علمي کشور مشخص و در آينده نيز قطبهاي گردشگري علمي را مشخص کنيم.
وي به برگزاري تور کنگرههاي علمي با حضور اساتيد دانشگاهها اشاره کرد و افزود: آيين نامهاي به منظور ايجاد تعامل بيشتر و توسعه همکاري ميان کميته گردشگري علمي دانشگاه از سوي استان کرمان تهيه و جهت اجرا به کميته گردشگري علمي کشور ارائه ميگردد.
علي کارنما رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان کرمان نيز در اين جلسه با اشاره به اين نکته که کميته مادر تخصصي گردشگري کميته علمي است، افزود: استان کرمان داراي پتانسيلهاي بکر و نهفتهاي ميباشد که اگر اطلاعرساني دقيق و شفاف در اين حوزه ها صورت بگيرد قطعا به جذب سرمايهگذار و گردشگري مي انجامد.
وي افزود: به منظور نزديک شدن به تحقق سند چشم انداز ،کميته علمي بايد با رصد فعاليتهاي صورت گرفته و ارائه راهکارهاي علمي سازمان را در پيشبرد اهداف کمک و ياري نمايند.
در پايان هادي ايرانمنش دبير کميته علمي و سرپرست معاونت گردشگري به ارائه گزارش فعاليتهاي صورت گرفته پرداخت، اين جلسه با حضور نمايندگان از دانشگاهها، سازمان محيط زيست، سازمان جهاد کشاورزي، انجمن صنفي دفاتر خدمات مسافرتي و نمايندگان سازمان ميراث فرهنگي برگزار گرديد./106
انتهای پیام/